Web del Club Meccano de Catalunya, La Penya del Cargolet

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Altres enllaços

Enllaços no directament relacionats amb el Meccano

Mostra'n 
# Enllaç web
1   Link   Entrevista a Raimon Ripoll
La revista digital Diario Médico entrevista al president del CMC en relació amb el Meccano. Cal registrar-se (és gratis) per tal de poder llegir l' article
2   Link   El pont de James May
Dos mitjos ponts en voladís fets de Meccano i capaços de suportar un periodista de la televisió caminant d'un costat a l'altre d'un canal de 12 metres. Va passar a Liverpool (bressol del Meccano) el vuit d'agost del 2009.
3   Link   Deconstructing Meccano
Article de 2010 al diari the Independent sobre la historia i el futur del Meccano. Inclou declaracions de Mattei Théodore, el director de la fábrica de Calais.
4   Link   Autobiografia de Harold Kroto, premi nobel de Quimica de 1996
En un dels paragrafs el Sr Kroto, un dels descobridors de les molécules anomenades fullerens, parla de la influencia del Meccano en la seva formació. Vegeu també aquest <A HREF="http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1333215/Why-Britain-needs-more-Meccano-and-less-Lego.html">article</A>
5   Link   Alberrt Ducroq
L'expert en robótica Albert Ducroq, feia´alsanys 50 la base mecánica dels seus robots amb Meccano. Despés hi afeigia una pila de válvules electróniques perque el microprocessador no va arribar fins 15 anys després.

Inicia sessió

Hem deshabilitat el registre degut per evitar publicitat no desitjada. Disculpeu les molèsties

Si us surt l'error "Invalid Token", netegeu la caché del vostre navegador, refresqueu la pàgina i torneu a intentar l'inici de sessió.