Web del Club Meccano de Catalunya, La Penya del Cargolet

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Documents i Referències

Llocs web amb informació útil per a constructors i col.eccionistes.

Mostra'n 
# Enllaç web
1   Link   NZMeccano
El Sr Charles Steadman ha centralitzat aquí els esforços de colaboradors de tote el mon. Un museu il.lustrat detalla les variants de cada peça i cada caixa al llarg de la historia. Es poden fullejar tots els exemplars de la versió anglesa de Meccano Magazine. Es poden descarregar la majoria de manuals anglesos i multilingües. Té una secció sobre restauració de peces, un álbum de fotos...etc...etc.
2   Link   Referencia de peces modernes
El Sr Oscar Felgueiras, de Porto, ha recopilat en aquesta web uns interessants llistats de peces introduides al Meccano desde que la marca va passar a França. La majoria de webs angleses ignoren aquest període...
3   Link   Pagina de Tim Edwards
El Sr Tim Edwards ha recopilat a la seva pagina un munt d'informació. Te el mes complert index d'articles, models i anunciants de la revista Meccano Magazine. Te també un estudi de tots els manuals publicats en anglés on detalla totes les variants i amb un interessant buscador de models. Finalment es pot descarregar un full Excel amb els inventaris de peces de totes les caixes fabricades a anglaterra.
4   Link   Pagina de Rémi Lanne
El Sr Lanne posa a la nostra disposició exemplars escanejats de la revista Meccano magazine francesa i els manuals francesos. Recull a mes fotos dels seus models i de les exposicions del CAM (la associació d' afeccionats francesos)
5   Link   Meccanopedia
Aqui podeu trobar entre altres coses una imatge de cadascuna de les peces originals o d'altres fabricants, o be els llistats de material dels millors models publicats en revistes, manuals o jocs d'instruccions.
6   Link   The Meccano Model Library
Una iniciativa de Chris Bourne, una colecció d'instruccions per construir models gratuita. Vegeu la espectacular Kawasaki d' Anthony Els. Dissortadament el lloc no s'ha actualitzat en anys.
7   Link   Girders and gears
Encara que aquesta sigui una web dedicada a l'Erector americá, te un apartat amb molta informació sobre altres sistemes. A la solapa other systems hi ha una taula de compatibilitat amb les mesures básiques de cada sistema. Hi manquen les dades del Metallus, que es identic al Märklin pero amb rosques M4.
8   Link   Argus Meccano
Web francesa per als col.leccionistes que cataloga i llista el preus de peces i caixes Meccano segons la época de la seva fabricació.
9   Link   Index de Tri des Jeux de construction Metallique
Per identificar peces d'altres sistemes de construcció metálica. Inclou un full de calcul preparat per l'autor de la Encyclopédie des Jeux de Construction Métalliques, Jean Pierre Guibert, amb les dades basiques de mes de 700 sistemes i variants.
10   Link   Calculador de trens d'engranatges
Aquest programa del sr Paul Dale, d'Austràlia permet introduir un valor numeric o fracció i retorna el tran d'engranatges que permet d'apropars'hi mes. Premeu ? per veure la ajuda.

Inicia sessió

Hem deshabilitat el registre degut per evitar publicitat no desitjada. Disculpeu les molèsties

Si us surt l'error "Invalid Token", netegeu la caché del vostre navegador, refresqueu la pàgina i torneu a intentar l'inici de sessió.