Web del Club Meccano de Catalunya, La Penya del Cargolet

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Forums i llistes de correu

Llocs on fer contactes per tot el món. Tant si voleu com si no, el 99% del moviment está a la llista de correu dels Spanners. A la resta de llocs només hi han converses de tant en tant. Que tal porteu els idiomes?

Mostra'n 
# Enllaç web
1   Link   Spanners
Web a on inscriure's a la llista de correu sobre Meccano mes animada que existeix, en anglés. Rebreu els missatges i els podreu respondre a través del vostre compte de correu. Compteu amb rebre'n una cinquantena al dia, amb puntes de mes de cent. Si caçeu les bromes i acudits es que ja no us calen mes lliçons d'anglés escrit! Aquesta pagina tambe dona accés a l'arxiu de missatges, que permet fer recerques per mots.
2   Link   Grup Yahoo Meccano-fr
Es un grup Yahoo en francés, amb una moviment de mitja dotzena de missatges a la setmana. Cal estar donat d'alta a Yahoo (o a algun dels seus serveis). Pot fer-se servir com un forum classic o com una llista de correu, com millor us vagi.
3   Link   Secció Meccano al Forum Mamod
El forum dedicat a les maquines de vapor Mamod te una secció dedicada al Meccano. Es en anglés
4   Link   Rust Bucket
El forum de la web NZMeccano, en anglés. Fa molt temps que existeix, últimament s'ha revifat i te prou moviment com per donar'li una ullada.

Inicia sessió

Hem deshabilitat el registre degut per evitar publicitat no desitjada. Disculpeu les molèsties

Si us surt l'error "Invalid Token", netegeu la caché del vostre navegador, refresqueu la pàgina i torneu a intentar l'inici de sessió.